Nieuwsitem

Uitstel NMPRS Hengstenkeuring 2020

16-03-2020

Naar aanleiding van alle getroffen maatregelen vanuit de Nederlandse overheid omtrent het Corona virus hebben we helaas moeten beslissen om de komende hengstenkeuring op 4 April uit te stellen naar een andere datum.
We zijn voornemend de hengstenkeuring voorlopig te verplaatsen naar Zaterdag 16 mei 2020, dit is de datum van de Algemene ledenvergadering en nakeuring. Hoe we de keuring op deze dag gaan invullen, gaan we nog bekijken. Hopelijk kan de keuring die datum conform normale gang van zaken doorgaan maar wellicht is het nodig deze in een andere, kleinere setting te organiseren.
We houden hiervoor de nieuwsberichten omtrent het Corona virus verloop en de berichten vanuit de overheid en het RIVM goed in de gaten.

Wilt u liever uw hengst afmelden voor de hengstenkeuring? Dat kan uiteraard ook, het inschrijfgeld zal worden terug betaald. Let op: eenmaal afgemeld voor dit jaar betekend dat er niet weer opnieuw aangemeld kan worden.

Mochten er vragen zijn, laat het ons gerust weten. Het secretariaat zal beperkt geopend en bereikbaar zijn op maandag, dinsdag en donderdag.
We wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid de komende tijd en hopen dat alles snel weer terug kan naar de normale gang van zaken.

Onze partners