Nieuwsitem

Jaarlijkse NMPRS Merriekeuring, zaterdag 27 augustus, stal De Nieuwe Heuvel in Lunteren.
Aanvang premiekeuring: 08:30 uur.

Wij heten u graag van harte welkom.
De catalogus kunt u hier downloaden.

Startlijst merriekeuring

17-08-2021

Hieronder vindt u de startlijst voor de merriekeuring die 28 augustus wordt gehouden ( deze lijst wordt dagelijks geüpdatet) bij de Nieuwe Heuvel in Lunteren.

Wilt u zich voor aanvang van de keuring melden bij het secretariaat vanwege Corona moet er getekend worden voor aanwezigheid ook als u bezoeker bent.

Als test hebben wij dit jaar aanvangstijden per rubriek in de catalogus geplaats. Dit is een test, wij ontvangen hier achter graag uw feedback over. De exacte tijd dat het paardje in de ring moet verschijnen, moet u zelf in de gaten houden.
Er wordt omgeroepen welke rubriek en welke nummers in de ring moeten verschijnen. Het tijdig aanwezig zijn bij de ring blijft een verantwoordelijkheid van u zelf. Informeer regelmatig bij de ringmeester hoever de rubrieken gevorderd zijn. Meldt u daarna met uw paardje ruim op tijd bij de ringmeester.
Te laat? Dan ontvangt uw paard enkel een primering en komt hij niet in aanmerking voor het kampioenschap.

Ieder paard die  STAMBOEKOPNAME vermeld heeft staan bij het catalogusnummer dient voor dat deze de ring in gaat, de veterinair gepasseerd en goed bevonden en gemeten te zijn. Tevens staat het tijdstip waarop u samen met uw paard aanwezig moet zijn vermeld in de catalogus. U levert uw meetbriefje, waar de hoogte maat op ingevuld is, in bij het secretariaat en krijgt daar uw catalogusnummer.

Aanvang: veterinaire keuring 09:00 uur.

Let op, nieuw! Komt de aangegeven tijd van de veterinair niet goed uit met uw indeling bij de premiering? Dan kunt u gebruik maken van het inloop blok tussen 10:15 tot 11:00 uur.

Klik hier voor de startlijst. ( laatste update 23-8-2011 15:54 uur).
Onze partners