NMPRS Marktplaats

Op deze pagina vindt u te koop aangeboden NMPRS merries. Ook kunnen er advertenties geplaats worden wanneer u opzoek bent naar een paardje. Wilt u ook een advertentie plaatsen? Download hier het formulier voor de advertentie. Deze ontvangen wij graag ingevuld tezamen met 2 foto’s per mail op [email protected]
De advertentie kost 11 euro en blijft maximaal 3 maanden online staan, daarna wordt deze verwijderd. Kan de advertentie eerder verwijderd omdat het paardje bijvoorbeeld verkocht is? Laat het ons weten, dan verwijderen we de advertentie eerder en houden we de pagina up to date.

 

NMPRS merries te koop:

 


Geplaatst 20-04-2020

Geb.datum: 05-05-2019                     Geslacht: Merrie         Registratienummer: 201901591       Stamboeken: NMPRS & AMHR

 

WMM Diamonds Golden Ruby (SSM Billy I Cee Diamonds X WMM Shake that body) is een prachtige, extreem goed bewegende jonge merrie. Ze is zilvervalk bont van kleur. Ze is geregistreerd binnen het hoofdstamboek van het NMPRS en de papieren voor haarAMHR papierwerk zitten er ondertekend bij. Deze kunnen door de nieuwe eigenaar zo ingestuurd en aangevraagd worden. naar verwachting groeit zij uit naar een kleine maat merrie. Voor meer informatie, foto’s en video’s zie onze website. Tevens nog meer minipaarden te koop, zie te koop pagina op onze website.

Prijs: NOTK

Voor meer informatie: www.thstables.nl / [email protected]

 

Geplaatst: 16-03-2020

  

Geb.datum: 07-06-2009        Geslacht: Merrie        Registratienr: 528007200900421     Stamboeken: NMPRS

 

HD's Chakira  (Rozalie van de Scheldestraat x Timber Ridges Color Broker)  is een zilver palomino overo (lwo+) kleur geteste stermerrie van 93 cm op de schoft. Lieve merrie, makkelijk om te houden, makkelijk drachtig te krijgen, maar ook niet een voorzichtige merrie voor hele kleine kinderen, ze is een beetje lomp. Ze kent het wandelen langs de weg, ze is redelijk verkeersmak. Chakira is nu niet drachtig (ook niet gedekt). Ze heeft tot nu toe vier veulens gegeven, 2 hengsten en 2 merries, waarvan 3 op de keuring zijn verschenen. 2 hebben een 1e premie gehaald en 1 heeft een nette 2a premie gehaald. Chakira fokt lange benen en veulens die hoofdzakelijk in de minimaat blijven. Chakira heeft een mooie ruime draf en valt erg op door haar twee prachtige blauwe ogen.    

Prijs: €1250,00
Voor meer informatie: Mathilda Jansen - [email protected]


Geplaatst: 16-03-2020
  
Geb.datum: 09-06-2015        Geslacht: Merrie        Registratienr: 528007201500412     Stamboeken: NMPRS

 

Best of Gaia  (Silver's Black Beauty v. Zilkesteyn x Marschwood Regalo) is een prachtige, grullo bonte merrie van 89 cm op de schoft.   Ze is stamboek opgenomen bij het NMPRS met een 2b premie.  Lieve merrie, maar niet een voorzichtige voor hele kleine kinderen, ze is een beetje lomp. Makkelijke merrie om te houden, in 1 cyclus drachtig. Ze kent o.a. wandelen langs de weg en is redelijk verkeersmak.  Ze krijgt dit jaar voor het eerst een veulentje van SLC Kid banana (superster hengst van 86 cm). Verwachte bevallingsdatum 25 mei.  Ze mag verhuizen tot eind maart. Daarna zal ze blijven tot na het veulenen. 
Prijs voor merrie met veulen €1000,00 voor bevalling.  Prijs voor alleen merrie € 700,00 pas verhuizen na het afspenen van het veulen, of in overleg.
Voor meer informatie: Mathilda Jansen - [email protected]