NMPRS Marktplaats

Op deze pagina vindt u te koop aangeboden NMPRS hengsten.  Wilt u ook een advertentie plaatsen? Download hier het formulier voor de advertentie. Deze ontvangen wij graag ingevuld tezamen met 2 foto’s per mail op [email protected]
De advertentie kost 11 euro en blijft maximaal 3 maanden online staan, daarna wordt deze verwijderd. Kan de advertentie eerder verwijderd omdat het paardje bijvoorbeeld verkocht is? Laat het ons weten, dan verwijderen we de advertentie eerder en houden we de pagina up to date.

 

NMPRS Hengsten te koop:


Geplaatst 20-04-2020

Geb. datum: 21-04-2015.                   Geslacht: Hengst        Registratienummer: 528007201500218        Stamboeken: NMPRS

 

Omdat we toch kiezen voor een AMHA/NMPRS hengstje mag ons NMPRS hengstje Great Expectations of Asschatt (aka Kareltje) verhuizen naar een nieuwe plek.
Kareltje is een mooi klein zwartbont nmprs minihengstje. Schofthoogte is 81-82 cm.
Zijn vader is de zilverappel bonte 1ste premie hengst Esperanza dmh Oleanders Sueno en moeder zijn moeder de mooie Marco’s precious gem of asschatt.
Hij dekt en bevrucht uitstekend. Hij zou dit jaar naar de hengstenkeuring voor opname in het stamboek, maar vanwege het Corona virus is dit nog niet gebeurd. Hij is zeer aanhankelijk zowel op stal als in de wei, ook met anderen. Hij is tevens een uitstekende beweger. Voor vragen of een afspraak neem even contact met ons op.


Prijs: NOTK

Voor meer informatie: Hein Marsch 06-43524713 – [email protected]


Geplaatst: 26-03-2020
  

Leeftijd: 10 jaar                      Geslacht: Hengst        Registratienummer: 528007201000008      Stamboeken: NMPRS, AMHA

 

SKS Wynns Legacy Yuma, 87cm op de schoft gemeten, kleur bay-tovero. Yuma is in 2018 kampioen kleine maat geworden, tevens levensgoedkeuring. Yuma heeft al een aantal fraaie, zeer divers gekleurde veulens gegeven, sommige met blauwe ogen. Yuma heeft volledig permanent papier, ook regelmatig bekapt en ontwormd. Yuma is een zeer ruime beweger, heeft een mooie bouw, is een zeer gezond en correct paardje, nooit een dag ziek geweest. Yuma heeft een superfijn karakter, lief tegen alle mensen, ook bij kleine kinderen. Hij houdt erg van wandelen, kunstjes doen, zwemmen en op keuringen laat hij zich heel goed zien. Met Yuma kan je alles doen, hij vindt alles leuk.


Prijs: NOTK

Voor meer informatie: Jolanda Brinkhuis – [email protected]


Geplaatst: 16-03-2020
  

Geb.datum: 31-05-2010        Geslacht: Hengst        Registratienr: 826033001345308     Stamboeken: AMHA, NMPRS

 

SLC Kid Banana (NXS Duffys Dynamic Doll x Samis Voyager) is een prachtige, goed bewegende, bruine goedgekeurde hengst van 86cm. Hij was in 2014 NMPRS kampioen minimaat nieuwe jaargang luxe. Hij heeft permanent AMHA papier en heeft bij het NMPRS  4x een 1e premie behaald en is daarmee superster en voor het leven goedgekeurd. Hij heeft een erg lief karakter ook met kinderen en is ACAN panel: NN voor D1, D2, D3 en D4.  Kid loopt tevens voor de wagen en was in 2014 europees kampioen AOTE countrypleasure driving bij het ICAMH. Hij is 100% verkeersmak ook met groot verkeer. Het is inspannen en genieten zowel in enkel als in dubbelspan, hij werkt graag voor je. Hij dekt zowel uit de hand als in de kudde en heeft momenteel 8 nakomelingen waarvan 4 op de keuring zijn geweest: 3x een 1e premie en waarvan 1 reserve kampioen minimaat hengstveulen is geworden en 1x een 2a premie nakomeling.
Prijs: NOTK
Voor meer informatie: Mathilda Jansen - [email protected]