Adverteren & sponsoring

Adverteren & sponsoring

 

Advertentie in de catalogus:  

Het is mogelijk om in de catalogus van de Zomershow te adverteren. De kosten hiervan zijn 40 euro voor een hele pagina. Eventueel is het ook mogelijk om natura prijzen ter beschikking te stellen in ruil voor een advertentie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

​Goodybag reclame:

In de goodybags hebben we nog wat ruimte voor bijvoorbeeld wat stal reclame of de advertentie van uw hengsten ter dekking. Een visite kaartje of advertentie (zelf aanleveren) in onze goodybags kan voor 25 euro.

 

Sponsoring

De NMPRS Zomershow zou niet mogelijk zijn zonder onze fantastische sponsoren. We zijn daarom altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste sponsoren. 

Vind je het leuk om ook iets te sponsoren? Dat kan en mag natuurlijk altijd! Sponsoring kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld:

 

- Goodybag vulling: denk aan leuke hebbedingetjes, snoepjes of een pen bijvoorbeeld (we gaan uit van 100 goodybags).

 

- Ringprijzen natura: We proberen zoveel mogelijk deelnemers een leuke prijs te geven in de ring. Dit is variërend van een leuk halster voor het paard tot een leuk plantje of armbandje voor de voorbrenger. Alles is welkom.

 

- Goodybag knaller: Elk jaar hebben we 1 grote prijs in een van de goodybags zitten die gewonnen kan worden door een van de deelnemers.

 

Een klasse sponsoren behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan zowel financieel als in natura. Neem contact op voor de mogelijkheden.