home contact
Nederlands English

Advertenties

Adverteren alleen mogelijk voor leden van het NMPRS, DMHF of BMP.

Advertenties worden na 60 dagen automatisch verwijderd.
Enkel de advertenties "Hengsten ter dekking"
zullen een jaar geldig zijn.
Naam & omschrijving: Plaats: Prijs:  
Goedgekeurde eerste premie NMPRS ster hengst.

Denver van de Heesbeekhoeve is 5 juni 2010 geboren. Hij is goedgekeurd bij het NMPRS en behaalde in 2016 een 1ste premie waardoor hij ster werd. Zijn moeder is Tatjana Bianca Star; vader moeder: Rabbit Hutch Ranch Charro Star. Zijn vader is de superster en preferente hengst sebastopol’s ma...»

Rijkevorsel€00000,-Goedgekeurde eerste premie NMPRS ster hengst.
Schitterende goedgekeurde hengst tk / te ruil

Met enig twijfel bied ik mijn fantastische AMHA / NMPRS dekhengst WMM I Found My Thrill ( Fonz ) aan. Deze kanjer is sinds veulen in mijn bezit en hij is geweldig van karakter en geeft prachtige veulens. Maar dat heeft ook het gevolg dat ik nu twee dochters van hem hou en toch in de toekomst uit...»

Tolbert€0,-Schitterende goedgekeurde hengst tk / te ruil
Zwart jaarling hengsten

Jaarling hengstte monty v.d newgolberhoeve Levensnummer 528007201600546 Geboren 13 mei 2016 Monty loopt aan het halster en kan heel mooi show lopen in de wei, hij is slank gebouwd en show waardig Vader is presco, s Armani & Gucci 2 in 1, is levensgoedgekeurd met een 1 e premie Moeder is bour...»

Hooge Zwaluwe€150,-Zwart jaarling hengsten
Mini paard hengst veulen

Hierbij ben ik op zoek naar een nieuw thuis voor mijn hengstveulen van dit jaar. Dit prachtige zwart bonte hengst veulen heeft super bewegingen en is zeker show en fokwaardig. Vader is de 1 e premie hengst ssm presco,s Armani & Gucci 2 in 1, een Pintaloosa hengst met veel uitstraling. Moeder...»

Hooge Zwaluwe €250,-Mini paard hengst veulen
Prachtig Bruin Dunn AMHA -AMHR hengst veulentje

Prachtig Bruin Dunn AMHA - AMHR Hengst veulentje. Beide ouders veterinair opgenomen in stamboek. Dit veulen kan dus zonder problemen later deelnemen aan de NMPRS keuringen (hoofdstamboek). Vader: Indian Peaks Buck Beethoven Moeder: Ravenwood Ever After Beide ouders zijn USA Import en Multiple Wo...»

Belgie€0,-Prachtig Bruin Dunn AMHA -AMHR hengst veulentje
LMS Vanilla Ici & Cream

LMS Vanilla Ice & Cream, geboren 02/05/17 Kleur liefhebbers opgelet. Dit prachtige superluxe mannetje is AMHA/AMHR én NMPRS. Hij is een kleur geteste cremello (eeAa) met splash1. Door zijn dubbele verdunning zal hij altijd een valk palomino of smokey fokken, en ook kans op splash over...»

Purmerland€1850,-LMS Vanilla Ici & Cream
Hengstveulen AMHR/NMPRS

Gezien wij dit jaar 3 hengstveulens mochten verwelkomen, en er slechts 1 aan kunnen houden, zijn wij voor de 2 andere op zoek naar een 5*-huisje. Veulens zijn samen opgegroeid, ze zijn apart te koop, maar voor de 2 samen maken wij speciale prijs. SWG Crow Feathers Kind of Art ("Arthur") - °1...»

Wiekevorst€0000,-Hengstveulen AMHR/NMPRS
Hengstveulen AMHA/AMHR/NMPRS

Gezien wij dit jaar 3 hengstveulens mochten verwelkomen, en er slechts 1 aan kunnen houden, zijn wij voor de 2 andere op zoek naar een 5*-huisje. Veulens zijn samen opgegroeid, ze zijn apart te koop, maar voor de 2 samen maken wij speciale prijs. SWG Crow Feathers Kick N Chase ("Chas") - °17...»

Wiekevorst€0000,-Hengstveulen AMHA/AMHR/NMPRS
2 jarig toekomstig toppertje

Helaas wegens prive redenen en met heel veel pijn in mijn hart, bied ik Indi te koop aan. Hij voldoet echt aan al mijn verwachtingen, echter heb ik deze situatie niet in de hand. Indi is een super lief paardje. Hij houdt van aandacht en knuffels. Hij loopt samen met mijn goedgekeurde hengst Kid....»

Kerkenveld€0,-2 jarig toekomstig toppertje
Superster hengst

Helaas wegens prive redenen en met heel veel pijn in mijn hart, bied ik Kid te koop aan. Hij voldoet echt aan al mijn verwachtingen, echter heb ik deze situatie niet in de hand. Kid is een super lieve en werkwillend paardje. Hij kan dekken in de kudde als aan de hand. Hij loopt samen met een twe...»

Kerkenveld€0,- 
Pagina 1 van 4